Neem contact op: 0592 - 41 46 20

Over De Meester

Timmerbedrijf "De Meester" is in 1987 geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

Voortgekomen uit een toenmalig bedrijf in massief houten meubelen, legde het bedrijf zich helemaal toe op de aannemerij. De nauwkeurigheid en kwaliteit van 'toen' zijn nog dagelijks terug te vinden in onze producten. Deze "producten" zijn tegenwoordig van zeer uiteenlopende aard.

In de eigen werkplaats - rijkelijk voorzien van houtbewerkingsmachines - kan niet alleen het "standaardwerk" worden gemaakt. Ook hele specifieke en specialistische opdrachten vormen hier geen probleem. Aannemerswerk in de bouw is een zeer veelzijdige bedrijfstak. Verbouw, onderhoud en renovatie spelen hier de hoofdrol. Veelal actief op de particuliere markt maar ook regelmatige in de utiliteitsbouw.

Op het gebied van verbouw kunt u hierbij denken aan een serre achter de woning, een bijkeuken, carport of een extra kamer op de bestaande garage. Het terrein van onderhoud is natuurlijk zeer uitgebreid. Het vervangen van windveren of kozijnen. Het repareren van de dakgoot of het vervangen van die kapotte dakpan. Een nieuwe voordeur of een verrotte houten vloer vernieuwen. Onder renovatie verstaan we eigenlijk werkzaamheden waarbij sprake is van een verouderde situatie en "hernieuwing" een al langer bestaande wens is. Dus een badkamer van 30 jaar oud op het hedendaagse niveau brengen. Of een bestaande (verrotte) houten vloer vervangen door een geïsoleerde betonvloer. Een vlizotrap vervangen door een goed beloopbare vaste trap.

Certificaten

Contact

  • Timmerbedrijf De Meester
  • Meesterswijk 11
  • 9421TJ Bovensmilde
  • 0592 414620
    06 21822148
  • KvK-nummer: 04031720
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Partners

De Meester is aangesloten bij de
Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman.