Neem contact op: 0592 - 41 46 20

Scheidingswand in Garage

Scheidingswand in Garage

Om ook carosseriewerk te kunnen verrichten, werd er in deze (hobby)garage in Smilde een scheidingswand opgericht uit metal stud - metalen profielen - en gipsplaat. Achter de gipsplaat een 9 mm dunne houten plaat, zodat het eenvoudiger is om zaken op te kunnen hangen. Verzakken van de wand wordt voorkomen door enkele betonnen palen te storten die op de vaste zandlaag rusten.

41
43
45
47
Serre in Assen

Serre in Assen

Aan een bestaande woning wordt een serre gerealiseerd. Fundering uit gewapend beton en kalkzandsteen in spouw na aanpassingen aan de riolering. Geïsoleerde gewapende betonvloer. Opgaande werk uit onder KOMO-keur vervaardigde houten kozijnen en een houten schuifpui. Alle openingen zijn voorzien van HR++ beglazing. Houten balklaag met geïsoleerde dakplaten voorzien van bitumineuze dakbedekking.

Na realisatie van deze ruwbouw worden de geveldelen van de bestaande woonkamer en keuken verwijderd. Om het laatste mogelijk te maken wordt een stalen balk geplaatst om de verdiepingsvloer met de buitenmuur te kunnen dragen. De keuken wordt geheel gesloopt inclusief de vloer. De voormalige doorgang tussen de bestaande keuken en de kamer wordt dicht gemetseld. De nieuwe keukenvloer wordt gefundeerd op de vaste grondslag middels enkele betonnen palen. Daarna wordt deze vloer geïsoleerd. De vloer van de serre en de keuken worden voorzien van vloerverwarming die wordt aangesloten op de bestaande centrale verwarming. Tevens wordt de elektrische installatie en de waterinstallatie aangepast. Plafond uit regelwerk en gipsplaat, voorzien van fijn schuurwerk. Wanden worden sausklaar opgeleverd. Na het plaatsen van de keuken, afmonteren en aanbrengen van de plavuizen.

L1
Serre Assen 1
Serre Assen 2
Serre Assen 3
Serre Assen 4
Serre Assen 5
Serre Assen 6
Serre Assen 7
Serre Assen 8
Serre in Bovensmilde

Serre in Bovensmilde

Achter een voormalige boerderij in Smilde is deze serre opgebouwd. De fundering bestaat uit een geïsoleerde betonvloer op palen met 'vorstrand'. De dakconstructie is opgebouwd uit zware houten liggers aan weerszijden van de schuifpui en op de beide hoeken. Geïsoleerde zelfdragende dakplaten rusten op de liggers.

Serre Bovensmilde 1
Serre Bovensmilde 2
Serre Bovensmilde 4
Serre Bovensmilde 5
Serre Bovensmilde 6

Contact

  • Timmerbedrijf De Meester
  • Meesterswijk 11
  • 9421TJ Bovensmilde
  • 0592 414620
    06 21822148
  • KvK-nummer: 04031720
  • BTW-nummer: NL 0012 580 44B02
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Partners

De Meester is aangesloten bij de
Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman.