Neem contact op: 0592 - 41 46 20

Aanbouw

Een uitbreiding van de woning door er iets tegen aan te bouwen of zelfs er boven op schept veel extra mogelijkheden. Soms vergunningsvrij maar ook voor uitbreidingen waarvoor meer nodig is kunnen wij u van dienst zijn. Wilt u zelf de mogelijkheden vooraf onderzoeken, dan kan dit eenvoudig met de vergunningscheck.

Van wens naar ontwerp.

Wanneer er een wens bestaat tot uitbreiding is dit veelal niet al uitgewerkt in een gedetailleerd ontwerp. U weet wel zo'n beetje wat u wilt en misschien heeft u zelf al een schets gemaakt maar een serieus ontwerp voor een ingrijpende aanbouw is werk voor de architect. Al in dit hele vroege stadium kan De Meester u ondersteunen, ook in verband met eventuele constructieve maatregelen. Overigens is een architect niet in alle situaties noodzakelijk.

Van ontwerp naar bouwwerk.

Zodra u akkoord bent met onze uitgebreide en gespecificeerde offerte kan een startdatum worden gepland. Volgens een strak schema worden de verschillende werkzaamheden gepland. Uiteraard wordt hier door ons uitgebreid met de opdrachtgever over gecommuniceerd zodat alles naar wens verloopt en de overlast tot een minimum wordt beperkt. Ons streven blijft ook hier weer een stuk vakwerk afleveren aan een tevreden klant.

U wilt meer weten?

Laat het ons weten. Maak vrijblijvend een afspraak. Ook als u alleen nog maar ideeën heeft maar er niet mee verder komt.

Contact

  • Timmerbedrijf De Meester
  • Meesterswijk 11
  • 9421TJ Bovensmilde
  • 0592 414620
    06 21822148
  • KvK-nummer: 04031720
  • BTW-nummer: NL 0012 580 44B02
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Partners

De Meester is aangesloten bij de
Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman.