Neem contact op: 0592 - 41 46 20

Dakgootpreventie

Dakgootpreventie

Schone dakgoten zonder bladeren en ander vuil voeren water snel af. Dit voorkomt schade en overlast door bijvoorbeeld lekkage.

In de zoektocht naar minder risico, minder onderhoud en meer gemak, maar wel met een goed product is dakgootpreventie ontwikkeld. Deze dakgootbeschermer is een installatieproduct dat gegarandeerd de rommel uit uw dakgoot houdt. Door het aanbrengen van deze geperforeerde aluminium plaat, kunnen bladeren, boomvruchten, takjes en dergelijke zich niet meer ophopen in uw dakgoot. U voorkomt hiermee dat u jaarlijks de goot leeg moet (laten) maken en u voorkomt daarmee tevens verstopping van de afvoer en het risico van een overstromende goot. U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.

Maar er is meer!

Dakgootpreventie voorkomt in combinatie met de unieke marterschroot dat het dak via de goot en de onderzijde van de dakpannen nog langer toegankelijk is voor vogels, muizen, marters en andere plaagdieren. Deze metalen lamellenstrip vormt hier echt een onoverbrugbare hindernis.

Recente ontwikkeling

De meest recente ontwikkeling laat zien dat met name vogels nieuwe nestplaatsen hebben ontdekt tussen de dakpannen en zonnepanelen. Dit leidt soms tot indrukwekkende bouwwerken. Ook daarvoor draagt dakgootpreventie een passende oplossing aan in de vorm van de solarschroot.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u weten wat de kosten zijn van een dergelijke voorzieningen, vraag dan geheel en vrijblijvende een offerte aan.

Offerte aanvragen!

Dealer en Garantie

Dakgootpreventie wordt uitsluitend geleverd en geïnstalleerd door erkende dealers. Dakgootpreventie is een beschermd en uniek product dat in de Verenigde Staten al meer dan 25 jaar op de markt is en haar waarde heeft bewezen.

U krijgt dan ook:

 • 5 jaar schriftelijk garantie op het installatiewerk
 • 5 jaar schriftelijke garantie op de werking.
 • 10 jaar schriftelijke garantie op het product.

Meer weten?

Als u zich geen zorgen meer wilt maken over het schoonmaken van de dakgoot, neemt u dan contact op met uw erkende dealer De Meester. Ook kunt u onze folder doorlezen.

Contact

 • Timmerbedrijf De Meester
 • Meesterswijk 11
 • 9421TJ Bovensmilde
 • 0592 414620
  06 21822148
 • KvK-nummer: 04031720
 • BTW-nummer: NL 0012 580 44B02
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Partners

De Meester is aangesloten bij de
Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman.