Neem contact op: 0592 - 41 46 20

Kerstshow

Op 9 en 10 december houdt 'De Meester' een presentatie met de producten van 'Dakgootpreventie'. Dit vindt plaats tijdens de 'Kerstmarkt', bij tuincentrum Bodenstaff in Smilde. Gedurende deze twee dagen heeft u de gelegenheid u uitgebreid te laten informeren over het bladrooster, de marterschroot en de solarschroot. Allemaal unieke producten. Bent u niet in de gelegenheid om de markt te bezoeken, dan kunt u ook een vrijblijvende afspraak maken door ons te bellen of te mailen.

Dakgootpreventie

Dakgootpreventie mag zich verheugen in een toenemende vraag naar maatregelen tegen vuil in de goot en marterwering bij vooral particuliere woningen. Ook woningbouwverenigingen hebben inmiddels de voordelen van dit bladrooster ontdekt en laten dakgootbeschermers plaatsen aan hun woningbestand. Op die manier wordt voorkomen dat goten die meerdere malen in het herfstseizoen moeten worden schoongemaakt, verstopt raken en daardoor overlast zouden bezorgen. Maar ook marters worden in toenemende mate in woonwijken gesignaleerd, waardoor steeds meer het verzoek wordt gedaan om al dan niet in combinatie met dakgootpreventie de marterschroot te installeren. De Meester beschikt inmiddels over een eigen mobiele zetbank en een voorraad gootroosters en marterschroot, waardoor er snel en accuraat kan worden ingespeeld op actuele situaties.

Woonmarkt Beilen

Op zaterdag 17 september vindt er een "Woonmarkt" plaats in Beilen rondom het gemeentehuis. Zo'n veertig instellingen/bedrijven zijn vertegenwoordigd tijdens dit evenement. Ook "De Meester" is hier met "Dakgootpreventie" aanwezig. U vindt ons tijdens deze markt in de Raadhuisstraat te Beilen.

Duurzaam Bovensmilde

Op 16 april is 'De Meester' aanwezig op de beurs 'Duurzaam BovenSmilde'. Tijdens deze beurs presenteren een twintigtal ondernemers zich met hun diensten en producten aan het publiek. De beurs staat geheel in het teken van duurzaamheid. Ook dakgootpreventie sluit hier uitstekend bij aan. Dakgoten zijn met dakgootpreventie beter beschermt tegen zoninstraling en gaan daardoor langer mee. Het hemelwater wordt al gefilterd voordat het in de goot belandt en is daardoor uitstekend geschikt voor hergebruik. Geen risico op een ladder om de goot schoon te maken, dus hierdoor geen ziektekosten en verzuim door ongevallen. Ook de marterschroot is een duurzame oplossing die op een diervriendelijke wijze marters en vogels weert. Hetzelfde geldt voor onze 'Solarschroot' die voorkomt dat uw zonnepaneel voortijdig aan rendementsafname lijdt. Al deze producten zijn van aluminium en hebben op zich al een zeer lange levensduur. Nadat deze producten hun dienst hebben gedaan kunnen ze in zijn geheel worden gerecycled. Kortom, met deze argumenten zet dakgootpreventie haar duurzaamheid duidelijk op de kaart.

Beurs Hal 14

Op 2 en 3 april is ook "DE MEESTER" aanwezig op de voorjaarsbeurs in Smilde. Ruim 40 verschillende bedrijven presenteren zich hier met hun onderneming. De Meester is daar aanwezig met 'DAKGOOTPREVENTIE'. Ook vindt u daar de nieuwste ontwikkeling, de 'solarschroot'. Adres: Vaartweg 78 in Smilde.

Scheurherstel

Onlangs mocht 'De Meester' het certificaat in ontvangst nemen voor het herstellen van scheuren in met name buitengevels. Het systeem van ABC Adamas biedt de mogelijkheid om een gevel constructief te herstellen zonder deze te hoeven slopen. Ook bestaande rollagen en lateien kunnen eenvoudig en degelijk worden hersteld en versterkt zonder ingrijpend hak- en breekwerk. Een beproefd systeem waar de afgelopen 30 jaar ervaring me is opgedaan. Belangrijk is wel dat de oorzaak van de scheurvorming is weggenomen en de gevel dus is gestabiliseerd.

Uitgebreide informatie vindt u op abcadamas

Kwaliteitsvakman

Dat 'De Meester' is aangesloten bij het keurmerk 'kwaliteitsvakman' wist u natuurlijk al. 

Binnenkort zal er meer bekendheid worden gegeven aan dit keurmerk via radio, tv en media. Het keurmerk 'kwaliteitsvakman' draagt er zorg voor dat u daadwerkelijk een vakman over de vloer krijgt.

Wilt u meer informatie over dit keurmerk, bezoekt u dan www.kwaliteitsvakman.nl

Bladvrije dakgoot

Onlangs is 'De Meester' een dealerschap aangegaan met "dakgootpreventie". Dit bijzonder mooie maar vooral effectieve product is de oplossing voor het bladvrij houden van de dakgoot. Een 'simpel' maar doeltreffend aluminium 'rooster' wordt over de goot geklemd. De kleine gaatjes in het rooster voorkomen dat bladeren, zaden en vruchten in de goot kunnen belanden, maar laten het regenwater onbelemmerd passeren. Dit systeem wordt passend gemaakt en is daardoor geschikt voor iedere goot. Dit betekent dus o.a.:

Geen rommel meer in de goot en dus geen verstopping meer
Geen overlopende dakgoot
Geen dakgoot meer schoonmaken

Bovendien biedt 'dakgootpreventie' nog een extra bescherming als u ook nog kiest voor de metalen 'marterschroot'. Een voorziening die tegelijkertijd met het plaatsen van de dakgootpreventie bescherming biedt tegen het binnendringen van o.a. vogels en marters die op zoek zijn naar een nestplaats onder de dakpannnen.
Voor uitgebreide informatie bezoekt u ons tabblad dakgootpreventie.
Wilt u zien hoe e.e.a. in zijn werk gaat, bekijkt u dan ons promotiefilmpje.

Contact

  • Timmerbedrijf De Meester
  • Meesterswijk 11
  • 9421TJ Bovensmilde
  • 0592 414620
    06 21822148
  • KvK-nummer: 04031720
  • BTW-nummer: NL 0012 580 44B02
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Partners

De Meester is aangesloten bij de
Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman.