Neem contact op: 0592 - 41 46 20

Dakgootbeschermer

Dakgootbeschermer 1
Dakgootbeschermer / Marterschroot
Dakgootbeschermer 2
Dakgootbeschermer
Dakgootbeschermer 3
Dakgootbeschermer
Dakgootbeschermer 4
Dakgootbeschermer
Dakgootbeschermer 5
Dakgootbeschermer
Dakgootbeschermer 6
Dakgootbeschermer
Marter 3
Marterschroot (Voor)
Marter 6
Marterschroot (Na)
Marter 7
Marterschroot (Na)
Marter 8
Materschroot (Na)
Solarschroot 1
Solarschroot (Voor)
Solarschroot 2
Solarschroot (Voor)
Solarschroot 4
Solarschroot (Na)
Solarschroot 5
Solarschroot (Na)
Solarschroot 6
Solarschroot (Na)

Koppelpaarden

Koppelpaarden

Mooie verbouwing bij de koppelpaarden

Scheidingswand in Garage

Scheidingswand in Garage

Om ook carosseriewerk te kunnen verrichten, werd er in deze (hobby)garage in Smilde een scheidingswand opgericht uit metal stud - metalen profielen - en gipsplaat. Achter de gipsplaat een 9 mm dunne houten plaat, zodat het eenvoudiger is om zaken op te kunnen hangen. Verzakken van de wand wordt voorkomen door enkele betonnen palen te storten die op de vaste zandlaag rusten.

41
43
45
47
Serre in Assen

Serre in Assen

Aan een bestaande woning wordt een serre gerealiseerd. Fundering uit gewapend beton en kalkzandsteen in spouw na aanpassingen aan de riolering. Geïsoleerde gewapende betonvloer. Opgaande werk uit onder KOMO-keur vervaardigde houten kozijnen en een houten schuifpui. Alle openingen zijn voorzien van HR++ beglazing. Houten balklaag met geïsoleerde dakplaten voorzien van bitumineuze dakbedekking.

Na realisatie van deze ruwbouw worden de geveldelen van de bestaande woonkamer en keuken verwijderd. Om het laatste mogelijk te maken wordt een stalen balk geplaatst om de verdiepingsvloer met de buitenmuur te kunnen dragen. De keuken wordt geheel gesloopt inclusief de vloer. De voormalige doorgang tussen de bestaande keuken en de kamer wordt dicht gemetseld. De nieuwe keukenvloer wordt gefundeerd op de vaste grondslag middels enkele betonnen palen. Daarna wordt deze vloer geïsoleerd. De vloer van de serre en de keuken worden voorzien van vloerverwarming die wordt aangesloten op de bestaande centrale verwarming. Tevens wordt de elektrische installatie en de waterinstallatie aangepast. Plafond uit regelwerk en gipsplaat, voorzien van fijn schuurwerk. Wanden worden sausklaar opgeleverd. Na het plaatsen van de keuken, afmonteren en aanbrengen van de plavuizen.

L1
Serre Assen 1
Serre Assen 2
Serre Assen 3
Serre Assen 4
Serre Assen 5
Serre Assen 6
Serre Assen 7
Serre Assen 8
Serre in Bovensmilde

Serre in Bovensmilde

Achter een voormalige boerderij in Smilde is deze serre opgebouwd. De fundering bestaat uit een geïsoleerde betonvloer op palen met 'vorstrand'. De dakconstructie is opgebouwd uit zware houten liggers aan weerszijden van de schuifpui en op de beide hoeken. Geïsoleerde zelfdragende dakplaten rusten op de liggers.

Serre Bovensmilde 1
Serre Bovensmilde 2
Serre Bovensmilde 4
Serre Bovensmilde 5
Serre Bovensmilde 6

Subway in Almelo

Het indrukwekkende resultaat in Assen heeft geleid tot het realiseren van een Subway in Almelo. Uitgangspunt was een winkelpand zonder eigen nutsaansluitingen en riolering. De dikke betonvloer werd over een lengte van 16 meter doorgezaagd om riolering voor de keuken en de toiletten aan te kunnen leggen. Alle scheidingswanden zijn opgetrokken uit 'metal stud'- metalen profielen - en gipsplaat. Achter de gipsplaat een dunne houten plaat zodat het eenvoudiger wordt om zaken op te kunnen hangen. Gescheiden toiletten en een complete keuken zijn hier gerealiseerd. Ook de entree werd voorzien van twee glazen pendeldeuren.

67
Subway Almelo 1
Subway Almelo 2
Subway Almelo 3
Subway Almelo 4
Subway Almelo 5
Subway Almelo 6
Subway Almelo 7
Subway Almelo 8
Subway Almelo 9
Subway Almelo 10
Subway Almelo 11
Subway Almelo 12
Subway Almelo 13
Subway Almelo 14
Subway Almelo 15
Subway Almelo 16
Subway Almelo 17
Subway in Assen

Subway in Assen

Een winkelpand in een drukke winkelstraat in Assen is door een grondige verbouwing omgetoverd tot een toonaangevende Subway. Gescheiden toiletten en een complete keuken moesten nog worden gerealiseerd. Water, elektra en riolering is in eigen beheer uitgevoerd.

SA1
SA2
SA3
SA4
Subway Assen 1
Subway Assen 2
Subway Assen 3
Subway Assen 4
Subway Assen 5

Contact

  • Timmerbedrijf De Meester
  • Meesterswijk 11
  • 9421TJ Bovensmilde
  • 0592 414620
    06 21822148
  • KvK-nummer: 04031720
  • BTW-nummer: NL 0012 580 44B02
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Partners

De Meester is aangesloten bij de
Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman.